top of page

Nauvonranta 4 | 21660 Nauvo | Suomi

040-744 1744 
info@lescale.fi

L'Escalen historia...

 

 

L’Escale perustettiin vuonna 1987. Mikä olisi ollutkaan sopivampi paikka kuin Nauvon keskustan ikimuistoinen rantautumis- ja kauppapaikka ja siellä rannan tuntumassa oleva

kaunis kivinen makasiini/venevaja, joka kunnostettiin ravintolaksi.

 

Alusta alkaen on ravintolalla ollut tavoitteena menu ja tunnelma, joka yhdistää saaristolaishenkeen ranskalaisen keittiön hienostuneen tyylin ja tuoksun. Onnistumisena voidaan pitää sitä, että L’Escale on tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta viinivalikoimastaan.

KUVIA

Tässä kuvasivumme

 

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta olemme kuitenkin sitä mieltä, että kuva välittää vain osin eri vuodenaikojen aitoa tunnelmaa joka on vain jokaisen itse koettavissa. Kauniina kesäpäivänä on satama täynnä veneitä, taustalla meri kimaltelee ja terasseilta kuuluu iloinen puheensorina. Talvella taas, kun ulkona on kylmä ja tuuli vinkuu nurkissa ja lisää pakkasen purevuutta, luovat ravintolan takkatulet sisälle oman lämpimän tunnelmansa.

TILAT

Suurin osa tiloista on muunneltavissa myös kokoutiloiksiRavintolan yläkerta toimii fine dining ravintolana sekä juhlasalina, alakerta on bistro-tyyppinen. Grillikatoksemme on käytössä monissa kesän eri tilaisuuksissa. Vanha höyrylaiva Najaden on pizzeria, joka illan tullen palvelee myös after-sail-baarina.

TISLAAMO

Tällä hetkellä tislaamo on valitettavasti suljettu remontin takiaSaaristotislaamo on tuottanut väkijuomia saariston hedelmistä ja juureksista vuodesta 1996 lähtien.

VIINITUONTI

Viinikellarista löytyy vuosikertaviinejä, todellisia viiniaarteita

 

Ravintola on tuonut omia viinejä Ranskasta vuodesta 1998 alkaen.

KERAMIIKKA

Ravintoloitsija on myös keraamikko ja hänen sinetillään varustamansa ainutlaatuiset astiat ovat ravintolan päivittäisessä käytössä

 

Keramiikkapaja varustaa ravintolan omilla tuotteillaan, pääasiassa lautasilla ja tarjoiluastioilla.

YRTTIMAA

Ravintolalla on lähituntumassa monipuolinen yrttitarhaSieltä  saadaan mm basilikaa, rosmariinia, timjamia, tilliä ja persiljaa.
Näiden lisäksi siellä kasvaa herneitä ja papuja, maa-artisokkaa sekä tietenkin kauniita kukkia.

 

 

 

 

bottom of page