À la Carte
FÖRRÄTTER
Trädgårdssallad med hallonvinaigrette (M, G, Vegan)
7,90
Vitlökssniglar à L’Escale och nygräddad batong (L)
12,80
Rostad blomkål med jordnötssås (M, G, Vegan)
10,20
L’Escales skärgårdstallrik
16,50
Ugnsbakad camembert med rosmarin & honung
och nygräddad batong (LL)
För två personer
16,80
HUVUDRÄTTER
Stekta abborrfiléer från skärgårdshavet,
beurre blanc och Nagu potatis (L)
30,60
Ankconfit, mörk schalottenlökssås och rostad potatis (L, G)
26,30
Black Angus flank steak, vitlök-persiljasmör och lant pommes frites (L, G)
28,90
Pepparbiff av nöt innerfilé,
Ragnaud-cognacsås och vitlök-potatisgratäng (L, G)
35,80
Rigatonipasta med rostad tomatsås,
mozzarella och parmesan (LL)
21,60
Chevresallad (LL)
Grönsallad, gurka, rostade nötter, jordgubbar,
hallonvinaigrette och getostcrostini
19,20
Kommodorens varma smörgås (L)
Nöt innerfilé, färsksvampsås och grönsallad
22,10
Hamburgertallrik på husets vis (L)
Nötköttsbiff, Jukolas cheddarost, saltgurka, sallad, tomat,
marinerad rödlök och husets majonnäs, med lant pommes frites
Fås även med veganbiff
20,50
Portobellosmörgås (M, Vegan)
Portobellosvamp fylld med husets ört-färskost, sallad, tomat,
marinerad rödlök och hummus,
samt lant pommes frites
21,90
FÖR BARNEN
L’Escales köttbullar med Nagu potatis och grönsaker (L, G)
9,80
Stekt hönsfilé med lant pommes frites och grönsaker (M, G)
9,80
För barnen också halva portioner av huvudrätter
förutom ankconfiten och hamburgertallriken
EFTERRÄTTER
Crème brûlée med rostad vitchoklad och säsongens bär (L)
10,80
L’Escales traditionella havre-äppelpaj
med mandel, kinuskisås och vaniljglass (L, G)
11,20
Glassportion, 1 boll 5,50 | 2 bollar 8,50 (L)
vanilj, jordgubb, choklad, hallonsorbet
kinuskisås, chokladsås, jordgubbssås
(L)=Laktosfri, (M)=Mjölkfri, (G)=Glutenfri, (LL)=Låglaktos
Fråga personalen för mera information om allergener