À la Carte
FÖRRÄTTER
Trädgårdssallad med husets dressing (M, G, Vegan)
7,90
Vitlökssniglar à L’Escale och nygräddad batong (L)
12,80
Kräftcappuccino med cayenneskum (L, G)
11,40/18,40
HUVUDRÄTTER
Rostad sik med kräftsås och potatiskross (L, G)
30,60
Pepparbiff av nöt innerfilé
med Ragnaud-cognacsås och vitlök-potatisgratäng (L, G)
35,80
Jätteräkor och linguinepasta i vitlök-chiliolja med parmesan
22,90
L’Escales vinterbowl (M, G, Vegan)
Friterad tofu, basmatiris, rostad morot, blomkål och purjolök
med edamamebönor, granatäppel, sesamfrön och misosås
19,60
Kommodorens varma smörgås (L)
Nöt innerfilé, färsksvampsås och grönsallad
22,10
L’Escales osthamburgare
Emmentalost, sallad, husets majonnäs, lökringar
och lant pommes frites
Fås även med veganbiff
20,50
FÖR BARNEN
Linguinepasta med L’Escales bolognesesås och parmesan
10,20
Panerad kycklingfilé med lant pommes frites och grönsaker (L)
9,80
För barnen också halva portioner av huvudrätter förutom hamburgaren
EFTERRÄTTER
Valrhona chokladfondant med hallonsorbet (LL)
11,60
L’Escales traditionella havre-äppelpaj
med mandel, kinuskisås och vaniljglass (L, G)
11,20
Glassportion, 1 boll 5,50 | 2 bollar 8,50 (L)
vanilj, jordgubb, choklad, sorbet
kinuskisås, chokladsås, jordgubbssås
(L)=Laktosfri, (LL)=Låglaktos, (M)=Mjölkfri, (G)=Glutenfri
Fråga personalen för mera information om allergener
Nötköttets ursprungsland: Finland