À la Carte

FÖRRÄTTER

 

Trädgårdsmästarens sallad med husets örtvinaigrette  (L, G)

7,50

 

L’Escales vitlökssniglar och nygräddad batong  (L)

11,50

 

Sparrissoppa och trattkantarellpastej  (L)

11,20

 

Grön sparris med hollandaise  (L, G)

11,50

 

Grön sparris med hollandaise och parmaskinka  (L, G)

14,20

 

Ankrillette med kvittensylt  (L, G)

12,30

 

 

HUVUDRÄTTER

 

Stekt kycklinginnerfilé, citrus-linguinepasta och parmesankex  (L)

16,70

 

Rostad sik, gräslök-smörsås och Nagu potatis  (L, G)

26,80

 

Pepparbiff på husets vis, Ragnaud-cognacsås och potatisgratäng med vitlök  (L,G)

32,80

 

Lammlever från Rintala gård, schalottenlökpuré, lingon och puikulapotatismos  (L, G)

24,80

 

Kommodorens varma smörgås 

Nötinnerfilé, färsksvampsås och grönsallad  (L)

17,80

 

L’Escales Hamburgertallrik

Nötköttsbiff, marinerad rödlök, Jukolas äkta cheddarost,

bacon, kryddgurka och husets majonnäs samt lant pommes frites  (L)

Fås även med vegebiff

17,60

 

Sallad med rökt lax

Grönsallad, gurka, avokado, rädisa, kokt ägg och yoghurtsås (L, G)

14,70

 

Dagens vegetariska portion

Fråga personalen efter mera information

 

 

FÖR BARNEN

 

Stekt kycklinginnerfilé, lant pommes frites och grönsallad  (L, G)

9,00

 

L’Escales köttbullar, puikulapotatismos och grönsallad  (L, G)

9,00

 

För barnen också halva portioner av alla huvudrätter utom hamburgare

 

 

EFTERRÄTTER

 

Valrhona-chokladfondant och Mövenpick-vaniljglass

10,80

 

Limepaj och maräng  (G)

9,70

 

Glassboll  4,00   |   Glassportion,  2 bollar  7,50

vanilj, jordgubb, choklad, sorbet, veganglass

  kinuskisås, chokladsås, jordgubbsås

 

 

 

 

(L) = Laktosfri, (G) = Glutenfri

Fråga personalen efter mera information om allergener